Изпълни новогодишните обещания с b-moove, ICOONE, XBODY

Новогодишните обещания

Ето че отмина с фойерверки и музика и Новогодишната нощ. Остави ни среднощната илюзия, че можем да започнем всичко отначало. „Да сложим ясна граница на дните ни предишни и върху чиста страница „Ден Първи“ да напишем“, както се казва в един знаменателен стих.

Дааааа. Новогодишните обещания са традиционен начин за поставяне на цели и очертаване на насоките за предстоящата година. Защото е важно да знаем накъде сме тръгнали и къде искаме да стигнем, как да подобрим себе си, своя живот или взаимоотношенията си. Или всичко заедно. И сме почти уверени, че те няма да останат само в Новогодишната нощ, като красиви, но празни пожелания.

Обещаваме си:

 • Да започнем да водим здравословен начин на живот, да се храним правилно и да отделяме лично време само за себе си.
 • Планираме цели за личностно и професионално развитие и духовно израстване и четене на вдъхновяващи книги, които сме купили, но все отлагаме да отворим.
 • Обещаваме си да бъдем по-внимателни, разбиращи, любящи и ангажирани в отношенията със семейството, приятелите и партньора си.
 • Да бъдем финансово отговорни 😊.
 • Обещаваме си да се научим най-после да управляваме този неуправляем стрес.
 • Обещаваме си да пътешестваме, защото сме чули, че най-добре инвестираните пари са в преживявания.
 • Обещаваме си с решителност да излезем извън зоната си на комфорт в толкова привлекателното, но и така страшно място на неизвестното.
 • Обещаваме си веднъж завинаги да се откажем от лоши навици, които ни вредят, и да ги заменим със здравословно и здравомислещо поведение.

И още, и още, и още…

Знаем, че обещанията трябва да бъдат конкретни, измерими и реалистични, за да бъдат по-лесни за постигане. Научили сме също, че е вече успех малкият, но постоянен напредък, дори ако не винаги успяваме да изпълним всичко. Важно е да се отнасяме с разбиране към себе си и да променяме целите си според нуждите и обстоятелствата през годината.

Не забравяме, че ключът към успешното постигане на новогодишните обещания е последователност и постоянство в усилията и че заслужаваме награда за това. Научили сме, че е важно да бъдем търпеливи и да се радваме на всяка стъпка напред в правилната посока. Защото и за това сме чели, че не е важна крайната цел, а пътешествието, включващо всички наши малки стъпки, всички препъвания и падания по пътя. С две думи – вече сме много по-мъдри и знаем, че ще се справим този път много по-добре.

Най-добрите и най-организираните сред нас, правят това писмено, защото няма нищо по-добро от подписан и подпечатан с печат „ОБЕЩАНО“ договор със самия себе си.

И така – каква е разликата между чудесните пожелания и обещания и това те да се сбъднат? Разликата е – ще се изненадате – не е късмета. А действие. Наистина всеки път започва с първата крачка. Клишетата се оказват прави! И както в българските приказки, трябва да кажем: „Речено – сторено“, за да се сбъднат.

С какво ние от RONIQUE можем да помогнем за изпълнението на вашите новогодишни обещания? И можем ли изобщо да направим това?

Да. Можем.

 • С апаратни процедури от най-ново поколение за добра физическа форма.
 1. Да започнем с b-moove® –великолепен и ефективен физиологичен симулатор на органично движение.
 • Само с 20-минутна тренировка се постига извайване и контуриране на тялото, благодарение на подобрената мускулна гъвкавост и мускулно тонизиране.
 • Постига се изгаряне на калории, чрез активиране на метаболизма, което продължава 20-24 часа, след само 20-минутна тренировка. Тялото продължава да бъде активно и да гори калории, докато вие просто си почивате.
 • Подобрява се стойката и се решават естетико-функционални проблеми и дисфункции, поради активирането на по-фините и по-дълбоки мускули на тялото.

2. ICOONE – едно перфектно решение за гладка и красива кожа без целулит. Отново иновативна технология на пазара от най-ново поколение. Неинвазивни, безболезнени, без странични ефекти и възстановителен период процедури. Подходящи за всеки ден, без ограничения на пол, възраст и дори по време на бременност или веднага след раждане.

ICOONE  възпроизвежда ръчен масаж с две ръце. Механичната стимулация се комбинира с действието на ЛАЗЕРНИ и LED светлинни източници, чието въздействие бързо и ефективно се насочва към мастните депа, устойчиви на диета и упражнения.

Какви проблеми решава?

Целулит, стрии, бръчки, отпусната кожа, мастни натрупвания, белези от изгаряне, хирургични белези, спортни травми, мускулни проблеми, подобряване на клетъчния имунитет и микроциркулацията.

3. XBODY Actiwave. Това е нашето хибридно EMC устройство за висококачествена EMC тренировка.

 • Чудесна за подобряване на мускулния тонус и укрепване на опорно-двигателния апарат за кратко време.
 •  Отлично решение за поддържане на добра физическа форма без многочасови тренировки.
 • С XBODY се постига натоварване на цялото тяло, предизвикващо много по-силно въздействие върху дълбоките мускулни слоеве, в сравнение с традиционната фитнес тренировка.
 • Ако сте си поставили за цел през тази година да се сдобиете със здраво и красиво тяло, без да се налага да прекарвате часове наред в залата, XBODY прави всичко това възможно над 3 пъти по-бързо, отколкото класическите тренировки. С XBODY можете да постигнете резултатите от 90-минутна тренировка само за 20 минути – 2 пъти седмично.

И какво да кажем за красотата и така силното желание да запазим младостта за по-дълго? – Терапии за лице – едно изключително добро решение с много ползи.

 • Подобряват текстурата на кожата чрез ексфолиация.
 • Екстремно хидратират, защото водният баланс е в основата на здравето и красотата.
 • Анти-ейджинг ефекти с помощта на антиоксиданти и съставки, които предпазват кожата от преждевременно стареене, като намаляват бръчките и фините линии, които издайнически напомнят за отминалите години.
 • Стимулират кръвообращението, което помага за доставката на кислород и хранителни вещества до кожата.
 • Приложими са като релаксация при стрес. Важно наистина. Нали той е вечно набеденият виновник за всичко. Релаксационният масаж и ароматерапията могат да помогнат да се почувствате по-спокойни и балансирани, в хармония със себе си.

И това, разбира се, съвсем не е всичко

В RONIQUE се използва високоефективна апаратура от най-ново поколение, в повечето случаи единствена в България, както и специализирани методи и висококачествени продукти, които се персонализират според потребностите точно на вашата кожа. Вие може спокойно да се доверите на сертифицирани и опитни терапевти, които ще направят най-доброто за вас.

Така могат да се сбъднат вашите Новогодишни обещания. От вас се очаква само да поставите това в ежедневния си график и да го спазвате. Ето така се стига до онова магическо нещо, което прави разликата между прекрасното пожелание и неговото случване – правилното и своевременно действие, което го реализира. Желаем ви успех!

error: Content is protected !!