Нашият екип

Специалистите на RONIQUE

Вероника Начева

Вероника е създателя и двигателя на RONIQUE. Притежава три висши образования в икономическо, инженерно и компютърно направление и години наред работи в тези сфери. Но търсещата ѝ природа не търпи застой и преди 10 г. тя намира истинското си призвание – козметологията и остеопатията. Работи със страст и любов. Клиентите ни ѝ се доверяват не само в грижата за кожата на лицето, но и за тялото: Рони е сертифициран треньор по Xbody – EMS тренировки и b-moove. RONIQUE е нейна сбъдната мечта, мисия и цел, която надхвърля първоначалния си облик и се превръща в много повече – място, където здравето е функция на красотата, а красотата се поддържа с внимание. Място, в което всеки може да намери разбиране, подкрепа и грижа.

Бистра Вълкова

Родена съм в град Ямбол, но след завършване на гимназия семейството ми се премества в София. Всъщност едно от важните за мен неща е семейството ми, с което се подкрепяме, забавляваме и от което черпя своята енергия, подкрепа и чар. В него много се пее, танцува, дори професионално и най-вече има невероятна любов към децата и движението.
Затова и до днес моите основни дейности са за работа с деца и младежи. Както и споделяне на групова работа за физическо и психическо развитие.
В годините спортувам от дете, а по-късно поддържам форма чрез пилатес, специална, разработена от мен гимнастика, йога. Имам 5 г. опит като инструктор.
Имам две магистратури, които активно използвам и до днес в професията си – философия и психология. Обучавам се постоянно за подобряване на физическите и социалните си умения.
От 2010 г. съм сертифициран масажист.
В живота си се ръководя от два основни  принципа – да правя неща, които са полезни, но и ми доставят удоволствие. Така работя, така отгледах сина си, това влагам във всяка своя дейност! И като треньор!

Мариана Николова

Родена и израснала в град Пирдоп. В началото на професионалното си развитие тя се занимава с глухи деца, защото е завършила бакалавърска степен по Слухово-речева рехабилитация. След това животът ѝ се преобръща и я изпраща в корпоративната банкова среда и финанси. Увлича се силно по управление на финанси, продажби и днес активно се работи в сферата на маркетинга и рекламата.
Желанието ѝ да изучава масажни техники се заражда преди много години, когато се сблъсква с последиците от заседналия начин на живот, неправилната стойка, многото часове пред компютъра.
Преминава през курсове и обучения и в момента владее и практикува 5 разновидности масаж – Класически, Релаксиращ, Антицелулитен, Спортен и Лечебен.

Вярва, че масажът влияе благоприятно едновременно както на физическото, така и на психическото състояние на човека и това е подарък, който всеки може да си прави сам редовно.
„Не се притеснявам от това, че нямам голям опит. Имам добра основа, имам талант и желание да помагам на хората да се чувстват добре. Грижата е това, което ме мотивира и вдъхновява!“

Боян Ашламаджиев

На 23 години съм, роден в София. Имам много различни интереси във всевъзможни посоки и сфери. Обожавам да чета книги и заедно с това опитвам да пиша поезия от вече близо 10 години. Свиря на барабани, преди време се занимавах с операторско майсторство и видеомонтаж. Понастоящем уча журналистика в СУ “Св. Климент Охридски”. Обичам да общувам с хора и да спортувам. Затова усмивките и движението ми носят един и същи позитивен заряд. Това е причината толкова много да ценя RONIQUE. Много любима ми е следната мисъл: “Нищо не струва така евтино и не се цени така скъпо както учтивостта” – Мигел де Сервантес. Близо шест години тренирах водна топка, но в гимназията изведнъж загърбих спорта и здравето ми рязко се влоши. След 20-тия си рожден ден вече бях 130 килограма, с депресивни състояния, проблеми с черния дроб и сърцето. Преди две години реших да взема мерки и тръгнах по дългия път, който да ме върне към здравето и радостта. Отслабването бе следствие на мотивацията ми за живот и смисъл. Вярвам, че има хора, които просто имат нужда от малко вдъхновение, за да постигнат велики неща за себе си. Точно поради тази причина съм изключително открит за миналото си.

Борислав Ортов

Роден съм в град Велико Търново преди малко повече от 45 години, израснал в град Горна Оряховица. При майка музикант и баща стоматолог, още 10-годишен аз твърдото заявих, че електрониката и технологиите ще ангажират моето внимание. Така професионалното ми израстване започна с „кръжоци“ по електроника, продължи като специалист „Електронно-изчислителна техника“ и се доразви като инженер „Компютърни системи и технологии“ в ТУ София. Същинското ми професионално развитие се случи в Банксервиз АД, в последствие Борика-Банксервиз АД и БОРИКА АД, където достигнах до ниво Главен експерт. След 15 години натрупване на опит стартирах собствена IT компания, чиято дейност след известни трансформации премина през Център за услуги и дистрибуция. За известно време имах активно участие в НПО сектора като Заместник председател на Българската асоциация на търговците на едро. Междувременно съпругата ми Вероника стартира проекта по създаване на Център за здраве и красота RONIQUE.

Радина Тодорова

Прекарала детството си във Варна, Ради заменя морския пейзаж с урбанистичен. Дипломира се като икономист и маркетинг специалист. Понастоящем работи за голяма международна компания. Със своите качества и всеотдайност бързо се издига до позиция Ръководител на проекти. Но това кариерно развитие не е достатъчно за активната ѝ личност. Любовта ѝ към спорта я води в тази посока. Предстои скоро да се дипломира като кондиционен треньор в международен колеж. В RONIQUE има над година опит като Xbody треньор, за което защитава и международен сертификат с най-висок резултат от всички обучаващи се от цяла България. Ценна част от екипа на RONIQUE, тя живее с радостите и предизвикателствата както на колегите, така и на всички клиенти. Често я виждаме да се смее или да плаче с тях. Много е красиво, когато работата не е просто метод за изкарване на пари, а призвание и любов!

Юлия Виноградска

Родена съм в един от най-красивите градове на Украйна – град Харков. Имам голямо семейство, което се явява моя опора и стимул в живота.
Завършила съм Фармацевтичен Университет и дълго време съм работила по специалността си като фармацевт. През целия си живот съм се стремила да усъвършенствам моите професионални и комуникативни умения. Още в Украйна се запознах с ICOONE – технологията и резултатите толкова силно ме впечатлиха, че ме провокираха да се квалифицирам и заработя като ICOONE терапевт. След идването ми в България преди 8 години, намерих възможност да упражнявам уменията си на ICOONE терапевт и тук на българското Черноморие. След преместването ми в София първоначално попаднах на работно място, където започнах да практикувам терапии за тяло с LPG – привидно подобна технология. Но много ми липсваха лекотата и резултатите на ICOONE. Това ме провокира да започна да търся място в София, където се работи с ICOONE. Така попаднах в чудесния екип на RONIQUE.

Габриела Ортова

Родена съм в София. Още от малка всяко лято ходя на палаткови лагери в планината и от там идва любовта ми към природата. Морето не ме влече, но обичам да плувам, както и да чета книги, а мечтата ми е да стана софтуерен инженер. Когато станах на 16 години реших, че не искам да пропилявам лятото си и започнах работа в кухнята на ресторант. Все пак обаче не чувствах пълно удовлетворение от това, което правех там. Следващата година ме привлече работата в RONIQUE. Хареса ми как по естествен начин се полага грижа за здравето и красотата на клиентите. Това да виждам резултатите на всеки един от тях, както и усмивките им след която и да е процедура, е изключително зареждащо и едно от любимите ми неща тук. Започнах като рецепционист, а наскоро преминах и през обучение за b-moove® треньор. Първоначално планирах да остана в RONIQUE до началото на учебната година, но ми харесва всичко, свързано с работата, клиентите, грижата, с която работят колегите и успях да намеря начин да продължа.

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!