Нашите партньори

Гордеем се с нашите партньори

Визията на екипа на RONIQUE още от възникване на идеята за проекта и до момента винаги е била внимателно да подбираме най-добрите и уникални апарати и продукти, с които да дадем нещо повече на клиентите си. По тази причина ние се гордеем с партньорите, с които сме избрали да работим, защото това е плод на дълги и внимателни проучвания, довели до обоснован избор. Радваме се да споделим с Вас кои са нашите партньори и защо сме се спрели точно на тях!

Anthélia® е революционна технология, която идва от Франция, от лидерите Eurofeedback Paris, за да осигури безкомпромисно качество в перманентната епилация, anti-age и медицинските естетични терапии.

Най-ефективната и сигурна технология с 28 патента, с единствения патент на пазара за премахване на бели косми. Anthélia® третира успешно всички типове кожа и косми, включително руси, рижи и бели, без ограничения от сезона! Освен това тази технология може да предложи дълготрайни и ефективни резултати, без необходимост от допълнителни сесии за поддръжка. На пазара се срещат много лазерни апарати, които изискват периодични поддържащи процедури. Усъвършенстваната и прецизна технология на Anthélia® атакува космените фоликули в корена, като ги унищожава напълно и предотвратява повторен растеж.

XBODY® е най-иновативният метод за тренировка и рехабилитация чрез електро-мускулна стимулация (EMS) на тялото. Уредите XBODY® са най-усъвършенстваните EMS машини на пазара. Технологичните им характеристики в съчетание с мултифункционалния софтуер, определят XBODY® като абсолютен лидер. Модерната технология на XBODY® води до видими резултати в кратки срокове. За влизане в отлична форма са достатъчни само две тренировки по 20 минути седмично.

Физиологичният симулатор b-moove®, използващ специфичния патентован ELISPHERIC® метод, е уникален в цял свят. Нестабилността, причинена от движението Elispheric, позволява да получите изключително ефикасна и естествена тренировка на цялото тяло, която води до възстановяване на спонтанните микродвижения на прешлените, мускулите и ставите, мигновено предизвиква усещане за комфорт и лекота. По този начин b-moove® благоприятства цялостната хармония на тялото от естетична гледна точка, както и усещането за физическо благосъстояние и комфорт.

ICOONE® е единственото устройство, което интегрира технологията Roboderm®: ексклузивен патент, революция на вакуумните технологии – единствената, която може да възпроизведе ръчния масаж с две ръце. По този начин се създава стимулация, която е по-естествена, ползотворна, а в същото време безболезнена и дори приятна за клиента. И това не е всичко – механичната стимулация се комбинира с действието на ЛАЗЕРНИ и LED светлинни източници, което бързо и ефективно се насочва към мастните депа, устойчиви на диета и упражнения. ICOONE® LASER Healthcare е апарат с медицинско действие, който помага за решаването на редица здравословни и естетични проблеми, естествено и трайно.

VENUS EPILEVE е компактен и най-ефективен в своя клас настолен диоден лазер. Той предлага лазерна епилация, използвайки диоден лазер на световната марка Venus, който се счита за златен стандарт в индустрията. Venus Epileve осигурява комфорт, безопасност и дългосрочни резултати благодарение на иновативната технология за охлаждане чрез антифриз, а не с вода, както е при други апарати. Независимо дали става въпрос за деликатни зони като бикини, или по-големи области като крака, ръце или гръб, Venus Epileve e максимално модерно, ефективно и безболезнено решение!

HydraCool® Plus е произведен в Обединеното Кралство. Със заложените в него иновативни и ефективни технологии, при максимален комфорт и удовлетворение, на най-добрата цена, с негова помощ клиентът може да получи: апаратно почистване кожата на лицето, премахване на комедони, хидратиране кожата на лицето в дълбочина, активиране обмяната на вещества в клетките, забавяне процеса на стареене, свиване на порите, подпомагане лечението на акне, подобряване розацея и купероза, изравняване на тена, коригиране тъмни кръгове и торбички под очите. Накратко: бъдещето на красотата!

Създадена през 1978 в Австралия, през последните 45 години Lycon е водеща световна марка. И това не са просто твърдения, а са подкрепени от спечелените 16 награди за най-добър продукт на 3 континента през последните 9 години. Продуктите са направени от най-добрите и качествени съставки, които са били изпитвани и проверявани във времето. Използваната специална технология с революционното Lycon Pre-waxing олио осигурява максимално прикрепване към косъма и в същото време минимална адхезия към кожата, правейки процеса възможно най-безболезнен и резултатен. Пазарът познава разнообразни продукти за обезкосмяване, но до ден днешен никоя от компаниите производители на кола маска не може да се доближи до качеството и комфорта, които Lycon предлага.

Ultrasun използва коларни лампи Sunfit CollaTan, които са най-новото в технологиите за грижа за здравето и добрия външен вид на кожата. Произведени изключително за Sunfit Lighting, тези висококачествени лампи съчетават най-доброто от  лампите за тен и колаген заедно. Не е за пренебрегване факта, че стимулират производството на меланин и витамин D, пряко свързан с имунната ни система. Тази уникална комбинация осигурява и допълнителните предимства на колагеновата стимулация, оставяйки кожата чиста, подмладена и без недостатък. Концепцията CollaTan е в челните редици на технологиите за тен и грижа за кожата.

Fabbri Cosmetica използва фундаменталните прилики между елементите на морето и нашата кожа. В техните лаборатории се прави анализ на проблемите с научен, целенасочен подход, който изследва и разрешава кожните проблеми, започвайки от техния произход. Естествените прилики между нашата кожа и морските организми са част от всяка формула на FABBRIMARINE. Д-р Алберто Фабри е изучил, разработил и обогатил определени морски субстанции, трансформирайки ги в ценни козметични съставки, които идеално се абсорбират от кожата и са абсолютно безопасни. В лабораториите на Fabbri Cosmetica се лиофилизират активните вещества, а осмотизацията на водата ги запазва непроменени, което позволява включването им в козметика с най-високо качество.

CHOLLEY® е швейцарска фитокозметика, при която красотата се преплита с науката! Продуктите не се борят просто със симптомите, но се фокусират върху причините за кожните проблеми. Основават се на висококонцентрирани, изчистени растителни екстракти и фитостволови клетки, които се базират на повече от 35 години научни изследвания и разработки.

Какво дава Cholley® повече от останалите: продукти, произведени изцяло в Швейцария с независими лаборатории, които гарантират качество; доказана ефективност, подкрепена от строги научни изследвания и клинични тестове; уникални формули и ексклузивни решения за всякакъв тип кожа и стадии на зрялост; екологично чисти опаковки, които опазват природата.

Cholley® изгражда своята философия върху борбата с трите основни процеса, които предизвикват стареене на кожата: Окисляване, Гликация и Възпаление. По този начин продуктите дават изключително високи резултати и специализирана грижа за проблемни кожи, включително себореен дерматит и акне; дават лифтинг ефект и хидратация, предназначени за суха и чувствителна кожа; антиейдж и депигментация, реализирани с висококачествени съставки; дълбока хидратация, ремоделиране на кожата, и множество други благоприятни ефекти; укрепване регенеративния потенциал на увредена кожа, независимо от причините; противовъзпалително и антиоксидантно действие; ефективно се борят с оксидативния стрес и възстановяват еластичността на кожата.

С Cholley® ние не просто нанасяме козметика върху кожата, ние ѝ даваме ефективна природна грижа, която възвръща здравето и младостта.

IT PHARMA е бранд, който осигурява високоинтелигентни и изключително ефективни мезопродукти. В тях са използвани компоненти, произведени с помощта на биотехнологии: фактори на растежа, биомиметични пептиди и активни съставки от растителен и морски произход, което обяснява защо формулите са с толкова висока резултатност и се отличават от останалите продукти на пазара. Мезококтейлите на IT Pharma: дават възможност за различни приложения –  чрез микронидлинг, безиглена мезотерапия, кислородна мезотерапия; предоставят напълно персонализиран подход, съчетавайки различни коктейли от различни линии, в зависимост от конкретния проблем на кожата на клиента; неинвазивната техника на приложение стимулира естествените механизми за възстановяване и синтез на колаген и еластин в кожата по естествен път и осигурява навлизането на точната дълбочина на активните съставки от продукта; 100% стерилни продукти, което лишава от възможност за поява на инфекции и възпаления; технологията на производство гарантира високо качество.

IT Pharma е различна от всяка друга козметика. Включването на компоненти от биотехнологичен произход позволява на IT Pharma да разработва формули, които са напълно различни от другите продукти. Те действат селективно и интелигентно. Мезопродуктите стимулират всички процеси на регенерация, действат директно върху кожната тъкан, като модулират, контролират и регулират нейните биохимични функции.

Хидролизираният колаген RealFood не само е клинично тестван и сертифициран с доказани свойства да подпомага хидратацията и еластичността на кожата. Произходът му е от пасищни телета от Бразилия, което гарантира чистотата и безопасността на продукта. Важно е да се отбележи, че колагенът е хидролизиран, което е задължително условие за неговото усвояване. Биоактивната форма на добавката на RealFood е без вкус и добавени аромати, разтваря се в студени и топли течности, което я прави лесна за включването към дневната рутина на всеки човек, който иска да запази здравето и красотата си за по-дълго.

Анадър Пойнт Адвайзърс е компанията, която ни помага да подобряваме нашите умения в области като комуникация с клиентите, маркетинг, управление на бизнеса като цяло и въвеждане на иновативни начини за управление.

Защо избрахме тях? Защото подхода им в бизнеса е гъвкав и се адаптират спрямо нуждите на клиента. Компанията работи в областта на индустрията за красота повече от 5 години и бива ползвана като обучител от такива гиганти в индустрията като L’Oreal. За разлика от други консултанти, екипът на Анадър Пойнт Адвайзърс е изключително отдаден на работата си и е силно ангажиран в постигане на целите на своите клиенти.

За нас е удоволствие да работим заедно, за да бъдат нашите клиенти не просто доволни, а изключително доволни от преживяването си в RONIQUE!

Стело БГ е компания, специализираща в областта на дигиталния маркетинг и онлайн репутацията. Познаването в детайли и умелото професионално използване на най-съвременните маркетингови инструменти и стратегии успешно придвижва напред в правилната посока партньорите, които са им се доверили. Екипът на Стело БГ не само помага на бизнеса отговорно да заяви себе си в интернет пространството и да представи своите продукти и услуги на потенциалните си клиенти по най-добрия начин. Те буквално живеят с нуждите и казусите на своите клиенти, готови да работят докато не се стигне до най-добрия възможен резултат!

„От повече от десет години ние партнираме на малки и средни бизнеси от САЩ, Канада и България, като ставаме част от успеха на всички тях“. Ние от RONIQUE лично сме се убедили, че това не са просто красиви думи, а чистата действителност.

Fitsys не просто е цялостно CRM решение за бранша спорт, здраве и красота. Fitsys не просто е “all-in-one” софтуерна платформа, която може да съхранява и управлява всичко, необходимо за бизнеса. Fitsys дава една комплексна интеракция с клиента: като се започне от онлайн резервации, мине се през детайлна информация за клиента и използваните от него услуги и се стигне до комуникацията с него – клиентски онлайн достъп до платформата, дигитално подписване на съгласия, навременни напомняния за предстоящи събития или необходимост от нови резервации, та дори поздравления за рождения ден! И всичко това се случва бързо, лесно и дигитално. Клиентът спестява много време благодарение на перфектно изградената система за комуникация, а когато постъпва телефонно обаждане, Fitsys директно зарежда неговия профил още преди започване на разговора. Заедно с това платформата дава много добри и полезни бизнес анализи и маркетинг инструменти, така че бизнесът да се движи гладко и да се развива адекватно в полза на клиента.

Visa е световен лидер в областта на разплащанията и технологиите, като всяка година над 164,7 милиарда трансакции преминават безопасно през тяхната мрежа. Като глобален бизнес, който оперира в над 200 държави и територии, Visa има основна цел – да даде възможност на всички навсякъде и да е най-добрият начин за плащане и получаване на плащане. Visa е технологична компания и иновациите са в основата на нейната дейност. Като най-голямата мрежа за електронни плащания в света, Visa дава възможност на хората да придвижват пари по земното кълбо.

Ти Би Ай Банк е лицензирана банкова институция с над 20 годишен опит в България. Също така оперира на европейския пазар в Румъния и Гърция. Клиентското обслужване е 24/7 и се осъществява от високо квалифициран персонал. Одобрението се случва нормално в рамките на 15 минути без нужда от поръчител, без излишна документация, само с лична карта. Ти Би Ай Банк предоставя бърз и удобен начин на разплащане с гъвкави възможности за погасяване до 5 години.

Mokka е водеща финтех компания, специализирана в платежни решения за покупки в магазини по модела купи сега, плати по-късно”, в Полша, Румъния и България с над 1 млн. регистрирани потребители. Mokka е уникален метод на разплащане, защото предоставя незабавно, безхартиено и многоканално клиентско изживяване както за онлайн, така и за физическите магазини. Предимствата, които отличават Mokka са много: одобрение в рамките на около 30 секунди без телефонни обаждания до клиента или негови познати, адекватни предварително одобрени лимити за купувача, съобразени с ценовия диапазон на продуктите, предлагани от търговеца, изгодни условия – от 0% оскъпяване, удобни планове за всички покупки – от 30 дни до 12 месеца, последващи покупки само с два клика, 24/7 мобилно приложение, без скрити такси.

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!