ICOONE® – революционна грижа за лицето и тялото от ново поколение

Вече не е нужно да се убеждаваме в безспорния факт, че правилната ни психична нагласа до голяма степен определя здравето на нашето тяло. Вярна се оказа античната максима: „ Здрав дух – здраво тяло“. Но също така е вярно и обратното твърдение. Грижата за нашето тяло и поддържането му във форма, оказват пряко влияние върху нашето самочувствие, а оттам и върху емоционалното ни благополучие, които са в основата на духовния ни просперитет.

Съвременното схващане за естетичните процедури е, че те трябва да бъдат насочени към комплексни решения за цялото тяло, a не само към третиране на отделни зони. Може да се каже, че ICOONE® е отражение на тази нова концепция за холистичен подход към здравето на тялото. ICOONE®  е апарат от най-ново поколение  и е единственото устройство, което интегрира технологията Roboderm®.

Иновативната и революционна Roboderm® технология, която, всъщност, стои зад ICOONE®, се основава на използването на микростимулатори, които, подобно на хиляди малки ръце, извършват  21 600 микростимулации в минута. Целенасочено и ефективно въздействат върху кожата, като предизвикват регенерация на структурата на съединителната тъкан. Това е така наречената Multi Micro Alveolar Stimulation, която представлява уникална и ефективна стимулация, която достига до най-дълбоките слоеве на кожата, като активира регенеративните процеси в нея.

И това става, забележете, със 100% естествени, неинвазивни процедури, които са подходящи за всички видове кожа, за всяка област на тялото, осигурявайки изключителни резултати по отношение на силуета и ускоряване на регенеративните процеси в кожата, което естествено води до ремоделиране формите и контурите на лицето и тялото.

ICOONE® предлага комбинация от различни програми за грижа за лицето и тялото, които могат да се персонализират, за да отговорят на нуждите на мъже и жени от всички възрасти.

Механичната стимулация се комбинира с действието на ЛАЗЕРНИ и LED
светлинни източници, като бързо и ефективно се насочва към мастните депа, устойчиви на диета и упражнения и ги ремоделира.

И така:

Какво може да се постигне с ICOONE® процедурите:

Лечения

ICOONE® може да даде видими и трайни резултати при редица трудно решими
или дори привидно нерешими медицински и естетични проблеми като:
• Целулит;
• Стрии;
• Бръчки;
• Отпусната и повехнала кожа;
• Мастни натрупвания;
• Белези от изгаряне;
• Оперативни белези;
• „Бизонова“ гърбица;
• Спортни травми;
• Мускулни проблеми;
• Проблеми с микроциркулацията;
• Възстановяване след раждане;
• Подготовка за и възстановяване след липосукция;
• Подготовка за и възстановяване след хирургична интервенция;
• Рехабилитация след операция на рак на гърдата;
• Тендинити и възпаления;
• И не на последно място – подобряване на клетъчния имунитет.
Процедурите са напълно неинвазивни, безболезнени, без странични ефекти и без възстановителен период. Това дава възможност да бъдат прилагани всеки ден без ограничения за пол, възраст и дори по време на бременност или веднага след раждане. Това е отлична новина, нали?

Анти ейдж ефект – Против стареене

За кожа, белязана от мимически бръчки или продължително излагане на агресивните слънчеви лъчи, причина за фотостареенето на кожата, специализираното третиране с апарата ICOONE® незабавно възвръща младостта на лицето, шията и деколтето.

Премахване на целулита

Портокаловата кожа – целулит – засяга почти всеки, в почти всички възрасти. Затова му отделяме специално внимание.

Той не щади дори най-слабите жени или дори тийнейджърките. Целулитът е най-разпространеният естетически проблем в нашето съвремие. Рано или късно девет от десет жени трябва да се справят с него. Нежеланата портокалова кожа е резултат от промяната на мастната и съединителната тъкан под кожата. Когато микроциркулацията на кръвта е нарушена, течностите и токсините се застояват, което влошава метаболизма в тези тъкани и води до появата на възли от мастни клетки, запечатани в твърди колагенови влакна, които постепенно стават по-големи и по-видими.

Днес обаче, тя може да бъде намалена и дори премахната с процедури, които действат в основата на причините. И ICOONE® е отлично решение.

Извайване на тялото и оформяне на „критичните зони“

Възвръщането или поддържане на елегантен силует е мечта и цел на всяка жена. Всъщност идеалната форма на тялото е не просто достигане на оптимално тегло, но и на нежни линии и пропорции, подчертаващи нашата женственост. Как ни се иска да изваем формите си и да посрещнем лятото с хармонично и стегнато тяло, без излишни мазнини! Ами има решение – ICOONE®.

Намаляването на натрупванията на излишни мазнини  в „критичните зони“ вече е възможно, без скалпел и то с бърз и дълготраен ефект.

Бедрата и задните части са проблемна зона на много представителки на нежния пол, тъй като женското тяло, поради хормонални причини, има тенденция да натрупва резервни мазнини точно там.

Добрата новина е, че контуриране на тялото може да се направи по ефективен и неинвазивен начин. Отново  ICOONE® е едно от най-добрите устройства за нехирургично оформяне на тялото. Благодарение на Roboderm® технологията, апаратът извършва т.нар. Multi Micro Alveolar стимулация, която мобилизира кожната и подкожната тъкан до най-дълбоките слоеве, засилва циркулацията, дренира течностите и предизвиква намаляване на мастните депа.

ICOONE® позволява масаж с две ръце за симетрично третиране на двете страни на тялото и включва LED и лазерни източници на светлина, които могат да се използват заедно или поотделно, засилвайки ефекта точно върху области, където мазнините са по-устойчиви на диета и спорт, помагайки за намаляване обема на мастните клетки. По този начин мастните натрупвания се резорбират и намаляват, оформяйки фигурата точно там, където е необходимо. Процедурата е напълно безболезнена, дори леко релаксираща и  може да бъде съобразена с нуждите на всеки индивид.

Почувствайте се добре в собственото си тяло с революционните и иновативни процедури ICOONE® в Център за здраве и красота RONIQUE! Ние Ви очакваме!

error: Content is protected !!