Красива кожа с химичен пилинг за лице

Възстановяването и подхранването на изтощена и повяхнала кожа е един много упорит процес, изискващ отдаденост и достатъчна грижа и внимание. Именно след горещото лято или суровите зимни температури, нашата кожа изгубва своята жизненост и започва търсенето на своята сияйност измежду умората и състарения си вид. Пилингът е едно от най-ефективните спасения из козметичните процедури и в тази статия ще ви запознаем с този метод и неговите изключителни въздействия върху кожата.

Възстановяване на белези от акне с химичен пилинг

Базата, изграждаща здравата кожа се състои от нейното почистване от замърсявания в дълбочина, хидратация и пилинг процедури. Е, какво представлява този прословут пилинг? Тази терапия има за цел да работи върху най-горния слой на кожата – епидермиса, който е най-големия приемник на всяка една миниатюрна прашинка, кацаща и полагаща себе си върху някоя пора на лицето ни. Именно, че всяко замърсяване попада първо върху външната част на кожата, с помощта на пилинг процедурата, се увеличават нивата на естествен колаген и хиалуронова киселина, подпомагащи за регенерацията на разрушените кожни клетки и цялостното възстановяване на кожата.

Най-известните пилинги, на които залагат дерматолози и козметолози, са именно химичните пилинги. Те са съставени от комбинация от киселини, които при поставянето им върху кожата, изчистват и изгарят нейната повърхност като я  провокират да изхвърли всяка ненужна и вредна клетка. След като кожата се е изчистила от дълбоки замърсявания, тя се възстановява напълно, придобива отново своята жизненост, изглажда бръчките и елиминира несъвършенствата.

Химичен пилинг за лице на достъпна цена

Тъй като процедурата е формирана от киселини, след приложението ѝ,  кожата може да бъде леко раздразнена и изисква време за възстановяване. Ето някой фактори, които би било добре да бъдат пропуснати:

  • Да НЕ се използва грим веднага след процедурата;
  • Да се направи студен компрес непосредствено след процедурата;
  • Да НЕ се посещава сауна или басейн в следващите 2 седмици;
  • ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се използва всекидневно слънцезащита в следващия месец, защото след пилинг кожата е силно податлива към пигментации (затова и терапията не се препоръчва през лятото);
  • Да се използват хидратиращи, леки продукти 2-3 дена след терапията;

Пилингите на RONIQUE

Тъй като ние, специалистите на RONIQUE, винаги търсим съвършенство, пилинг терапиите са неизменна част, важна за изпълнението на нашата цел – здрава и красива кожа. Пилинг процедура Probiome PEEL е професионална линия химични пилинги на SKEYNDOR, която съдържа комплекс за възстановяване на кожата. Серията се състои от 5 вида пилинг (за хидратация, блясък, избелване, изглаждане и премахване на пори), които се адаптират към всяка нужда и тип кожа.

Грижата за кожата е много индивидуално и комплексно деяние. Но именно здравата и млада кожа е най-отличителния знак за нашето ментално и физическо здраве. Пийте вода, яжте свежа и качествена храна и се отбийте до магията на RONIQUE, за да приветстваме една красива и щастлива кожа!

error: Content is protected !!