Мицеларна вода и ползите от нея за кожата

В забързаното ни ежедневие не трябва да забравяме да се грижим за добрата хигиена на кожата. Съветвам ви да не прескачате тази важна стъпка от ежедневното почистване и да се доверите на свойствата на мицеларната вода.

Какви са ползите от мицеларната вода за нашата кожа


• Тя почиства примеси и следи от грим от лицето, очите и устните ефективно и не – агресивно. Мицеларната вода на Skeyndor Bulgaria е особено подходяща за чувствителна кожа, затова всички дами със склонна към зачервяване, лющене и раздразнения кожа могат да й се доверят.

Подхрани кожата на лицето си с мицеларна вода.


• Използвайте мицеларната вода за почистване на лицето преди нанасянето на продукти за грижа. Всяка вечер преди лягане е много важно да почиствате лицето си, дори и да не сте ползвали грим през деня. Така ще премахнете всякакви замърсявания, натрупани през деня от околната среда.
• Нанасяйте мицеларната вода върху памучен тампон и разтривайте внимателно зоните. Не забравяйте за измиете мицеларната вода от лицето си, защото мицелите, съдържащи се в нея са набор от молекули, които привличат мастни частици, като магнит и по този начин почистват кожата ефективно, премахвайки замърсяванията и примесите, но накрая трябва да измиете лицето си и с вода, за да не останат съставки от самата мицеларна вода по кожата ви.

Мицеларната вода на Skeyndor не се измива, но всички други – задължително!

error: Content is protected !!