АПАРАТНИ ПРОЦЕДУРИ: МЕЗОТЕРАПИЯ

Процедури

MESOBOOST – неинвазивна мезотерапия от ново поколение – връщане на времето

Безиглената мезотерапия, е неинвазивна процедура от ново поколение, предназначена да подобри външния вид на кожата. В основата си този нов метод представлява въвеждане на активни съставки в дълбоките слоеве на епидермиса на кожата без използване на игли, а посредством електрическо поле, което временно “отваря” канали в клетъчните мембрани, като по този начин позволява по-доброто и лесно пропускане и абсорбиране на всички активни вещества в клетките на дермата.

Вероника, козметологът на RONIQUE казва за Mesoboost: „Това е устройство за двойно неинвазивно проникване. Комбинира мезо-чип технология (освобождаваща активни съставки) с технология за електропорация (чрез използване на електрически импулси), с цел оптимизиране на скоростта на абсорбиране на активните съставки от кожата. Двойната сила на Mesoboost запазва целостта и стерилността на активните съставки, които въвеждаме, за максимална ефективност на процедурата. Това е нещо наистина ефективно, което искаме да предложим на своите клиенти“.

Ето някои ключови характеристики, които се явяват и предимства на мезотерапията с Mesoboost:

  • Безболезненост на процедурата – поради факта, че не се използват игли, процедурата е по-малко болезнена и няма риск от наранявания или последващи инфекции.
  • Тази процедура подпомага лечението на различни, често срещани кожни проблеми – от акне и целулит до стареене на кожата.
  • Тъй като това е неинвазивна процедура, възстановителният период след нея е минимален.

Въздействие:

  • Оставя кожата хидратирана и изцяло освежена;
  • Подобрява еластичността и тургура й;
  • Извършва ефективно лечение на целулит и отстраняване на мазни депа, забележете – почти безболезнено;
  • Води до редуциране на бръчки и фини линии с чудесен анти-ейдж ефект – стягане, хидратация, лифтинг, оформяне на контура, заличаване на възрастовите петна, уплътняване на кожата 😊.

Какво съдържат прилаганите продукти в безиглената мезотерапия MESOBOOST?

  1. „Подмладяващ комплекс“ – анти-ейдж разтвор за лице, подходящ за изглаждане на линии и бръчки, при загубила обем и хидратация кожа.

Той представлява ултраконцентриран разтвор с мощно действие против стареене, чиято основна съставка – Патентован HLG нанополимер, прониква в дълбочина, като умножава ефективността на лечението.

Съдържа още:

  • ниацинамид, който притежава изглаждащо бръчките и депигментиращо действие, стимулиращо синтеза на колаген, с овлажняващо и подобряващо текстурата на кожата въздействие.
  • байкалин – клетъчен реактиватор/регенератор. Действа като забавя стареенето на клетките на дермата, намалява признаците на сухота и подобрява структурата, еластичността и стегнатостта на кожата.
  • палмитоил пентапептид-4 – пептид, който изглажда и подмладява лицето, като значително намалява дълбочината на статичните и динамични бръчки.
  • галактоманани – Той притежава действие, подобно на ретинол. Съставката против стареене ефективно се бори с бръчките и преждевременното стареене.
  1. Лифтинг комплекс за безиглена мезотерапия.

Подходящ за отпусната кожа, загубила еластичност, обем и гъвкавост.

Какво съдържа?

Диметиламиноетанол – Активна съставка с силно стягащо, антиоксидантно и анти-ейдж действие, с незабавен, дълготраен лифтинг ефект, който подобрява тургура и еластичността на кожата.

Ацетил тетрапептид-2 – Биотехнологичен пептид, който влияещ на синтеза на колаген и еластин, осигуряващ повдигащ и изравняващ ефект върху кожата.

Азиатска центела – Повишава синтеза на колаген и стимулира дермалния метаболизъм. Притежава възобновяващ епителната тъкан и вазопротективен ефект.

Глюкозаминогликани – подобряват структурата на кожата и насърчават регенерацията на дермалната тъкан. Тези съставки са мощни овлажнители и имат функцията на дермален пълнител.

Органичен силиций с анти-ейдж и стягащ ефект. Стимулира еластиновите и колагеновите влакна.

Целият този коктейл осигурява еластична, гладка и младежки стегната кожа.

Сияйна и видимо подмладена кожа с Mesoboost терапията на RONIQUE още след първата процедура!

Сертификати

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!