ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ: КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ

ПРОЦЕДУРИ

HydraCool Plus е многофункционална професионална система, която разполага с четири различни технологии за осигуряване на разнообразни индивидуални процедури за грижа за кожата.
Четирите технологии са:

  • AquaB – Технологията AquaB използва комбинация от вакуумно засмукване, спираловидни вихрови движения и концентрирани разтвори за дълбоко почистване, ексфолиране, повдигане и хидратиране на кожата, което води до свеж, младежки вид. Накрайникът за лечение на AquaB е специално проектиран, за да позволи оптимално почистване и ексфолиране на кожата, тя също така дава възможност на на продуктите да проникнат по-дълбоко в кожата за по-дълготрайни резултати.
  • VibroX – VibroX технологията използва комбинация от вибрация, червена LED светлина, CO2 микродермабразио и специално формулирани гелове за стимулиране на оксигенацията под повърхността на кожата. Дръжката и накрайникът, използвани при VibroX терапия, излъчват специфична вибрационна честота и амплитуда, което в комбинация с останалите елементи създава безброй CO2 мехурчета по повърхността на кожата. Тъй като мехурчетата проникват по-дълбоко в кожата, те задействат ефекта на Бор, който освобождава кислород в кръвта, спомагайки за енергизиране на кожните клетки. VibroX терапията ексфолира, оксигенира, хидратира и подхрани кожата едновременно, подмладявайки я отвътре навън.
  • Collagen+ – Collagen+ технологията използва радиочестота (RF) за загряване на колагена, който се намира под външния слой на кожата. Колагенът е отговорен за поддържането на контура и еластичността на кожата и чрез равномерно нагряване на колагена между 37-41°C стимулира съществуващия колаген и насърчава производството на нов колаген, което подобрява плътността и твърдостта на кожата. Collagen+ използва многополюсен RF, за да проникне в различни нива на кожата и да осигури по- равномерен резултат. Collagen + може да се използва за терапия на лицето, очите, шията, деколтето и ръцете.
  • UltraB – UltraB използва ултразвукови вълни за микро-загряване на кожата под повърхността, което насърчава подобреното кръвообращение и повишената пропускливост на външния слой на кожата. В същото време ултразвуковите вълни разграждат молекулната структура на разтворите, използвани по време на лечението, позволявайки на техните активни съставки да проникнат по-дълбоко в кожата.

HydraCool Plus е безопасна и ефективна професионална система от висок клас, подходяща за третеране на пигментация, бръчки и фини линии, сухота, разширени пори.

 

Aqua B – Водно дермабразио – Хидратация и подхранване.
Aqua B + Vibro X Bright – срещу пигментация.
Aqua B + Vibro X Fresh – намаляване на бръчките, ревитализиране и стягане.
Aqua B + Collagen + Лифтинг и изглаждане.
Aqua B + Ultra B – околоочен контур.
Aqua B + Vibro X + Ultra B + шия и деколте.
Aqua B + Ultra B + Collagen + Ревитализация за ръце.
HydraCool + 4 технологии – подмладяваща терапия.

Ronique HCool
Ronique HydraCool

Бустерни коктейли за интензивна стимулация на кожата с 95 % чист кислород от DermaOxy

RONIQUE избра за своите нови процедури – кислородна терапия за лице и скалп с 95% чист кислород. Посредством въздействието на кислороден апарат от DermaOxy, синергично допълнен от специфични бустери, съдържащи хиалуронова киселина, есенциални витамини, пептиди, тази процедура предизвиква незабавен лифтинг ефект и води до изглаждане на фините линии и бръчките.

Защо RONIQUE препоръчва DermaOxy терапията?

Използваните натурални съставки стимулират по естествен начин кожата и регенеративните процеси в нея и производството на колаген и еластин.

  • Без инжекционни и хирургични процедури се постига бърз анти-ейдж ефект.
  • Само след 20 минути резултата е видим, дори в зоната на околоочния контур.
  • Лицето запазва естествените мимики и изражение, а изглежда и се усеща видимо подмладено.

Какво представлява кислородната терапия?

Анти-ейдж кислородната концепция е терапия, с помощта на специално селектираните съставки от натурален произход допринасят за високата ефективност на тази терапевтична процедура с незабавен озаряващ ефект.

Тя цели съхраняване на здравето, хидратацията и подобряване на структурата на кожата по естествен начин, като терапията само подпомага естествените регенеративни процеси. Това е един ефективен и безопасен анти-ейдж метод с ботокс ефект, но без болезненото инжектиране.

Derma-OXY-900x1000

Ето как работи:

Оксигениращата терапия използва силата на чистия кислород, като под високо налягане и вакуум се въвеждат ценните субстанции дълбоко в дермата, където активно противодействат на последствията от процеса на стареене.

Тъй като кожата е устойчива на екзогенни субстанции, което не дава възможност на козметичните продукти да проникнат в дълбочинните структури, кислородния апарат предоставя необходимата външна намеса за усвояване  на активните съставки от серумите на DermaOxy чрез силата на чистия кислород.

Процедурата способства за дълбочинна хидратация и стимулира клетъчното обновяване.  Посредством високото налягане на кислорода  бустерните коктейли се въвеждат в дермиса и усилват силата и ефективността си.

След вливането на активните съставки се прилага кислороден масаж, който впръсква 95% чист кислород. Тази висока концентрация активира компонентите на серумите и анти-ейдж ефекта е моментално забележим.

Това е причината за високата ефективност на тази терапия.

Сертификати

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!