Професионална
кола маска Lycon

кола маска Lycon

Защо Lycon е най-ефективната и доказана марка кола маска в света?

Lycon отстранява косми с дължина само 1 милиметър, не дразни и не наранява кожата на клиента! Нискотемпературна е, мека, пластична и лесна за работа. Lycon забавя растежа на косъма. Съдържа натурални съставки и e 100% хигиенична! Абсолютно безопасна за бременни жени във всички етапи от бременността.

Какво я прави толкова безболезнена?

Прилагането на специално олио (Lycon Pre-waxing Oil) преди същинското третиране, създава бариера между кожата и нанесената кола маска. По този начин кола маската издърпва само космите и кожата не се наранява.

А каква е причината да е така ефективна?

Lycon кола маска здраво се захваща около косъма, като постепенно изсъхва около него. Това позволява косъмът да бъде премахнат от корена без да се накъсва и оставя кожата гладка и мека. Така повторното израстване се случва много по-бавно.

Кола маска Lycon не спира да набира популярност, защото предлага чудесен резултат без компромиси. От години пазарът е залят с разнообразни продукти за премахване на нежеланото окосмяване, но и до днес нито една от компаниите-производители на кола маска не успява да доближи качеството на Lycon. Не става дума само за състав на продуктите, но и за качество на използваните съставки, натуралният им произход и прецизно комбиниране.

Lycon се стреми постоянно да разширява производството на кола маска и съответните продукти, прилагани преди и след нея, като предлага нови видове с по-различна характеристика, състав, цвят или аромат.

Това е единствения продукт, с който кола маската за лице и по-специално на горна устна е възможна през летния сезон, когато опасността от изгаряне и пигментиране на кожата е най-голяма.

кола маска Lycon
кола маска Lycon

Защо Lycon е толкова добра за интимно обезкосмяване?

Топлата кола маска Lycon не само ще премахне косми с дължина от 1 мм, но също така иновативното Pre-waxing олио осигурява максимално прикрепване към косъма и минимална адхезия към кожата, правейки интимното обезкосмяване възможно най-безболезнено и лесно. Тя е обогатена и с много натурални съставки (етерични масла), които гарантират нежното, лесно и деликатно обезкосмяване. Успокояващите продукти за последваща грижа гарантират на клиента подхранена, мека, гладка и защитена кожа.

Lycon са известни с твърдението си, че правят кожата ви копринено гладка “практически без болка”. Сходни твърдения сте чували много пъти, но за първи път са истина.

Какви са успехите на Lycon?

Основана през 1978 в Австралия, през последните 45 години Lycon е водеща световна марка. През последните 9 години има спечелени 16 награди за най-добър продукт на 3 континента! Продуктите са направени от най-добрите и качествени съставки, които са били изпитвани и проверявани във времето, от най-добрата смола до най-добрите натурални и качествени етерични масла.

В заключение най-важните предимства на Lycon спрямо останалите:

  • Най-малко болезнения продукт за кола маска на пазара.
  • Няма разтягане и издърпване на кожата изобщо.
  • Отстранява косми с дължина от 1 милиметър.
  • Косъмът се издърпва директно от корена.
  • Гарантиран копринено гладък финиш.
  • Повторния растеж на косъма се забавя и космите се разреждат.
  • Безопасно използване върху лице дори през лятото.
  • Топла, но не гореща.
  • Може да се използва на един и същи участък до пет-шест пъти.
  • Абсолютно безопасна за бременни жени във всички етапи от бременността.
кола маска Lycon

Сертификати

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!