Остеоестетика

Безопасна красота
с остеоестетична терапия

Какво е остеоестетика?

Заедно с многото инвазивни терапии и процедури в бюти сектора, все по-голяма популярност набират холистични методи на въздействие върху човешкото тяло.

Остеоестетиката е един от тях – изключително ефективен метод за възстановяване на организма чрез мануални техники и практики, които търсят и отстраняват причината за несъвършенството, липсата на симетрия или болката. Терапевтът-остеопат работи по периферията и така освобождава много и различни блокажи в тялото, като раздвижва и възстановява лимфотока и кръвообращението. Така от тялото се извеждат натрупани токсини и метаболитен отпадък, организмът се детоксикира и се привежда в режим на самолечение. В следствие на това се премахват бръчки, отоци, застойни процеси, отпуснатост, хлътвания и увисвания, което предотвратява преждевременно стареене и загуба на естествената свежест на лицето.

Предимства на остеоестетиката

В резултат от остеоестетичната терапия клиентът може да се радва на много добри и дълготрайни резултати, без игли и операции:

  • подобрена симетрия на лицето
  • мускулен тонус
  • регенерация
  • подобряване на цвета на кожата
  • изглаждане на бръчките
  • повдигане контурите на лицето
  • намаляване косопада и стимулиране растежа на косата
  • подобряване храненето и функциите на щитовидната жлеза
  • отработване на шийните блокажи
  • корекция и възстановяване на ъгъла на младостта

Безопасната красота

Остеопатичните терапии много добре се комбинират с различни козметични услуги против стареене, мощно засилват ефекта на подмладяване и лифтинг, премахвайки тъканната птоза, тъканните блокажи и асиметрията. Те оказват влияние както върху цялостното здраве, така и върху психиката и действат като антистрес и психодетокс. Чрез тях се освобождават фасциални блокажи, благодарение на което лифтингът е видим още при първа процедура.

Препоръчителна е остеопатична терапия преди широк спектър козметични процедури – от масаж на лицето, до имплантиране на материали в тъканите, татуиране и др.

Остеопатичните техники са екологично чисти, без риск от странични ефекти. Ефективно заместват ефекта на ботокса, филърите, дермаконците и хирургичните интервенции. Те са приложими за всички хора, но са особено подходящи за тези, които се притесняват от инвазивни процедури или имат противопоказания за тяхното прилагане.

Остеоестетичният протокол може да се използва и помага при работа с пациенти, претърпели неврит на лицевите и тригеминалните нерви.

Сертификати

УСЛУГАЦЕНА
Единична процедура – 90 мин.150 лв.

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!