Перманентна фотоепилация

Този път завинаги! – Уникален и иновативен апарат за перманентна фотоепилация – само и единствено в RONIQUE!

Отново уникална, отново единствена, отново в услуга на нашите клиенти, Anthélia® е нашия нов фотоепилатор за безупречно и перманентно обезкосмяване и подмладяване на кожата! RONIQUE е първото и единствено място в София, където можете да намерите процедури с този изключително иновативен апарат.

Кое е иновативното в технологията, интегрирана в Anthélia®

За пръв път за бели, сиви и руси косми се използва коренно различна, специална технология, която е защитена от световен патент и не се среща в никой друг апарат. Всички устройства за премахване на нежеланото окосмяване работят на принципа: светлина се преобразува в топлина през меланина на косъма. При отсъствие на меланин, както е при бели и руси косми, тази технология не работи. И точно в този случай инженерите южно от Париж успяват да намерят метод, който патентоват в световната патентна служба, който ефикасно и перманентно премахва тези косми дори без наличието на меланин.

Ето това е изключителното действие на Anthélia®, което няма аналог в света. То е коренно различно от технологията на всички останали епилационни апарати и е доказателство, че твърденията за премахване на бели косми не са просто маркетинг, а са нещо съвсем реално и постижимо. И то е вече в София!

anthelia_lcd_01

Кое е уникалното в апарата Anthélia®?

 • Anthélia® е част от нова генерация професионални апарати за фотоепилация с безпрецедентна и безкомпромисна ефективност в окончателното премахване на нежеланото окосмяване.
 • Технологията използва интензивна импулсна светлина, която се абсорбира от меланина в косъма. В рамките само на няколко милисекунди най-външните меланинови клетки се нагряват до 75°С. Това е максимално ефективната температура за разграждане на космите, което води до разрушаване на космените фоликули, при това с минимален риск за кожата, като ги унищожава напълно и така се предотвратява повторен растеж – окончателно и завинаги.
 • Освен това Anthélia® е единствена с международен патент за премахване на всякакъв вид окосмяване – включително сиви, руси и бели косми.
 • Тази истински авангардна технология е ноу-хау на Eurofeedback – EFB Paris, френска компания, която разработва и произвежда електронно оборудване за целите на военните и космически технологии, индустрията, медицината и естетиката. Стъпила е на солидни клинични проучвания на френската лаборатория Dermscan и притежава 28 регистрирани патента, както и сертификат ISO 13485!

Как действа Anthélia®?

За стандартно тъмно окосмяване, мултиимпулсният накрайник изпраща няколко кратки светлинни импулса, за да даде време на кожата да се охлади, докато в космите се достигат оптималните 75°С, за да бъдат термично унищожени, като така се гарантира, че те са перманентно премахнати, докато кожата остава непокътната.

Степента на светлинния спектър и различните опции за филтриране, предлагат множество ефективни и безопасни приложения за обезкосмяване на всички части на тялото, без нужда от поддържащи процедури. Апаратът предоставя, както казахме, не просто дълготрайни, а перманентни резултатиокосмяването изчезва завинаги. До момента не е предлагано нищо по-добро.

Защо RONIQUE избра точно Anthélia®?

Anthélia® допълва колекцията от уреди и апарати на RONIQUE, насочени към оптимизиране на времето на клиентите, защото то е най-ценният ни ресурс, а все не ни достига, независимо колко сме ефективни в управлението му.

Той допълва и селекцията ни от иновативни технологии, насочени към здравето на нашите клиенти, предоставяйки им най-доброто – с внимание и грижа, което е част от нашата професионална етика и житейска философия.

Освен това:

 • Притежава доказана способност да премахва дори най-фините косъмчета, за да остави безупречно гладка кожа.
 • Изключително бързо действие, дори за обширни участъци.
 • За пръв път перманентно обезкосмяване, забележете – дори на руси и бели косми!
 • Нежна и комфортна процедура – елиминира болезнените преживявания.
 • Анти-ейдж ефект! Безспорен!
 • Третиране на пигментни петна – също.
 • За безпроблемно приложение, дори през летните месеци – и това!
 • За всеки тип кожа и окосмяване – четете по-горе!
 • Винаги безкомпромисен резултат, дори за бели и светли косми!
 • Никога не е било по-лесно, по-достъпно и по-безупречно – ето затова избрахме Anthélia®!

Какво означава ефективни и перманентни резултати?

След завършване на препоръчителния брой сесии, обикновено шест до осем, окосмяването ще бъде напълно премахнато от третираната зона и няма да се появи отново.

Едно от основните предимства на Anthélia® е, че предлага тези резултати, без необходимост от допълнителни сесии за поддръжка в последствие. Защо? Защото е завинаги! Казваме това, като се позоваваме на над 15 години опит, в който клиентите окончателно са се разделили с нежеланото окосмяване.

Бъдете безупречни! Дайте си повече време и нека грижата за самите вас бъде удоволствие! Заповядайте в RONIQUE! Останалото е наша грижа!

Сертификати

ФОТО ЕПИЛАЦИЯ ЖЕНИЦЕНА
Пълен интим120 лв.
Подмишници50 лв.
Малка зона лице30 лв.
Цяло лице90 лв.
Подбедрици220 лв.
Цели крака360 лв.
Предмишници100 лв.
Цели ръце140 лв.
Цяло тяло900 лв.
Ареоли30 лв.
Корем80 лв.
Корем-лента40 лв.
Външни бикини70 лв.
Гръб180 лв.
Рамене90 лв.
Кръст90 лв.
Седалище80 лв.
Врат/Шия35 лв.
ФОТО ЕПИЛАЦИЯ МЪЖЕЦЕНА
Подмишници60 лв.
Малка зона лице40 лв.
Цяло лице120 лв.
Цели крака600 лв.
Цели ръце220 лв.
Цяло тяло1 400 лв.
Ареоли30 лв.
Корем130 лв.
Гърди170 лв.
Гръб280 лв.
Рамене120 лв.
Кръст120 лв.
Интим140 лв.
Седалище140 лв.
Врат/Шия60 лв.

* За епилация на бели и руси косми, към посочените цени се добавя надбавка от 30%.

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!