ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ:
ЗДРАВА И МЛАДА КОЖА

здрава и млада кожа

CHOLLEY BIOREGENE Hyaluronic program

Интензивно хидратираща и регенерираща терапия. Подобрява драстично външния вид на кожата и е подходяща за всяка кожа, която показва признаци на стареене и дехидратация. Hyaluronic program особено ефективно работи за намаляване на еритема и окислителните щети, причинени от UV радиацията. Бързо редуцира зачервяването и укрепва съединителната тъкан.

CHOLLEY BIOCLEAN Elixir Marin Program
Elixir Marin Program е съвършено нов вид третиране, базирано на 100% природни съставки, идеални за всеки, който иска да има красива и сияйна кожа с по-младежки вид. Програмата използва максимално жизнената енергия и възстановяващата сила на растения от океаните и планините. Дори след само една процедура кожата изглежда почистена, свежа, изпълнена с енергия, с намалени бръчки и освободена от стрес.

CHOLLEY OCEAN BREEZE PROGRAM
Ocean Breeze Program е антистрес терапия за кожа, която се нуждае от обновяване и рехидратация. Богата е на екстракти от морски водорасли и облепиха и има успокояващо и свежо усещане за напрегната и стресирана кожа. Перфектна терапия за лятото.

CHOLLEY PHYTO DETOX PROGRAM
Phyto Detox Program е базирана на изпитана във времето персийска рецепта с естествени природни продукти. Тази програма осигурява изключително ефикасно третиране на бръчки и петна, благодарение на подбрани билки и растения. Този продукт на съвременните швейцарски научни технологии достига дълбоко в кожата, за да засили производството на нов естествен колаген и еластин. Програмата дава отлични резултати, като намалява фините линии и бръчки по лицето, шията и деколтето посредством мощен лифтинг ефект. Предотвратява и намалява старческите петна чрез интензивно избелване.

CHOLLEY BIOREGENE Clearing Program
Високоефективна избелваща терапия за придаване на по-равномерен и красив вид на кожата. Идеална е за елиминиране на старчески и слънчеви петна. Тази професионална терапия използва натурални съставки с доказана ефикасност за премахване на излишния меланин.

CHOLLEY Lifting Program
Лифтинг програмата на CHOLLEY е високоефективна стягаща и анти-ейдж терапия, която възстановява силата на биологичния матричен колаген. Благодарение на колагена с морски произход и разтвор на основа на растителни екстракти и хиалуронова киселина, успешно редуцира ситните мимически бръчки, интензивно овлажнява и изравнява тена на кожата. Терапията е подходяща за зряла, застаряваща и отпусната кожа с видими бръчки.

Възстановяваща терапия за чувствителна кожа Aquatherm

Aquatherm е идеално решение за чувствителна кожа, както и кожа с начален или напреднал стадий на розацея и купероза. Благодарение на високото съдържание на термална вода от Сали де Беарн от френските Пиренеи, професионалната терапия и ежедневните продукти от линията нормализират и успокояват чувствителната и възпалена кожа. Терапията възобновява защитата на кожата към агресивните външни влияния, успокоява дразненето, лющенето и зачервяването на чувствителната кожа, създава усещане за комфорт.
Активни съставки: чист колаген от морски произход (99%), термална вода, олигозахариди.

Възстановяваща терапия с ретинол Power Retinol
Троен възстановяващ анти – ейдж комплекс от три вещества с „ретиноло подобно” действие съставен от чист ретинол, Bakuchoil и водно разтворим екстракт от соя, които подпомагат подмладяващото действие на ретинола. Прекрасна подмладяваща терапия, която възстановява и възобновява структурата на кожата така, че тя отново да придобие качествата на младата кожа – «изпълнена», подмладена и стегната, с подобрен вид, с изсветлени петна и редуцирани следи от фото стареене.
Активни съставки: чист ретинол, Bakuchoil, екстракт от соя, невен, антиоксиданти.

PRet Ronique

Антиоксидантна терапия с Витамин С Power Vitamin C
Витамин С е една от най-ценните активни съставки в дерматологията, известен с многобройните си благотворни ефекти върху кожата. Той е мощен антиоксидант, стимулира обмяната на вещества в кожата и формирането на нов колаген. Терапията с Витамин С на Скейндор е истински мощен антиоксидантен коктейл, който подхранва кожата, придава й бляскав и здрав вид. Резултатът от терапията е подхранена, блестяща и здрава кожа, изсветлява петна, стимулира производството на колаген в кожата.
Активни съставки: Витамин С, екстракт от нар (Витамин Е и А), чист сок от алое вера.

УСЛУГАЦЕНА
BIOREGENE Hyaluronic program120 лв.
BIOCLEAN Elixir Marin Program120 лв.
Ocean Breeze Program – Терапия за обновяване и рехидратация90 лв.
Phyto Detox Program – Терапия за ефикасно третиране на бръчки и петна120 лв.
Clearing Program – Високоефективна избелваща терапия100 лв.
Bioregene Lifting program – лифтираща програма140 лв.
Възстановяваща терапия за чувствителна кожа Aquatherm90 лв.
Възстановяваща терапия с ретинол Power Retinol90 лв.
Антиоксидантна терапия с Витамин С Power Vitamin C90 лв.

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.