Xbody

РАЗКРИЙ КРАСОТАТА СИ САМО с 2 ТРЕНИРОВКИ СЕДМИЧНО

XBODY Actiwave e първото в света хибридно EMC устройство, което позволява тренировка едновременно с и без кабел. Уредът е разработен така, че да отговаря на всички изисквания на една висококачествена EMC тренировка.

Какво е EMS? EMS означава електро-мускулна стимулация и е популярен метод във физиотерапията от години. EMS е предизвикване на мускулна контракция с помощта на електрически импулси, които се генерират от устройство и се доставят чрез електроди до повърхността на кожата над мускулите. Предизвикват свиване на мускулите, така резултатът е подобен на действителното движение и редовни контракции на мускулите. Ако и Вие мечтаете да имате здраво и красиво тяло, без да се налага да прекарвате часове наред в залата, XBODY прави всичко това възможно над 3 пъти по-бързо отколкото по време на класически тренировки.

ЗAЩО XBODY?

  • С XBODY се постига натоварване на цялото тяло, предизвикващо много по-силно въздействие върху дълбоките мускулни слоеве, в сравнение с традиционната тренировка. Електродите се поставят върху тялото, директно над всяка основна мускулна група, така че всички импулси достигат целта си. Използва се за тренировка, рехабилитация и разкрасяване. XBODY  не натоварва ставите и гръбнака и затова може да се използва за възстановяване след контузии, операции или при сваляне на излишни килограми.
  • С XBODY можете да постигнете резултатите от 90-минутна тренировка само за 20 минути – 2 пъти седмично – напълно достатъчно, за да имате видими резултати само след 10 тренировки, изразяващи се чрез загуба на мастни натрупвания, корекция на стойката, добър мускулен тонус, оформяне на мускулите, намаляване на целулита. Нашите треньори са сертифицирани инструктори по XBODY тренировки.
  • С метода XBODY бързо се свалят натрупаните килограми по време на бременността и се намаляват обиколките в коремната област след раждането. 

 

  • Тренировката  XBODY се провежда с персонален инструктор, който избира упражненията според индивидуалните нужди на клиента и неговите проблемни зони, следи за правилното им изпълнение, и се грижи за Вашата мотивация. Използва се специален костюм, който се свързва с машината. XBODY дава възможност всеки клиент да има собствен профил, резултатите и тренировките му се пазят и могат да се планират следващите посещения.
  • Специалният XBODY костюм за EMS Training™, базиран на многогодишен опит, е най-устойчивият EMS костюм, създаван някога за употреба в професионални условия. Проектиран е ергономично, за да пасне на всяко тяло, лесен за използване и поддържане.
  • Тренировките помагат да тонизирате мускулите си, да изгорите мазнините и да намалите целулита. Засилва се циркулацията на мускулните и съединителните тъкани, което води и до по-здрава и по-стегната кожа. EMC е перфектен метод за поддържане на тонуса на мускулите и укрепване на цялото тяло.

И да не забравим – XBODY Actiwave

EMC или електро-мускулна стимулация е перфектен метод за добър мускулен тонус и укрепване на опорно-двигателния апарат за кратко време. Чудесно решение за поддържане на добра форма в забързаното ни ежедневие!

EMС предизвиква мускулни контракции с помощта на електрически импулси, като с XBODY се постига натоварване на цялото тяло, предизвикващо много по-силно въздействие върху дълбоките мускулни слоеве, в сравнение с традиционната фитнес тренировка.

Резултатът е здраво и стегнато тяло, без да се налага да прекарвате часове наред във фитнес залата. С XBODY това е възможно над 3 пъти по-бързо, отколкото с класическите тренировки, като се постигат резултатите от 90-минутна тренировка само за 20 минути – 2 пъти седмично. Напълно достатъчно, за да имате видими резултати само след 10 тренировки. 😊

XBODY е едновременно тренировка, рехабилитация и извайване на мускулатурата, без натоварване на ставите и гръбнака и затова може да се използва за възстановяване след контузии, травми, операции или при сваляне на излишни килограми, корекция на стойката, подобряване и поддържане на добър мускулен тонус, оформяне на мускулния релеф, намаляване на целулита.

Можете сами да се убедите в предимствата! 😊

Треньорите на RONIQUE са сертифицирани инструктори по XBODY тренировки. Те са персонални инструктори, който избират упражненията според индивидуалните нужди на клиента и проблемните зони, които трябва да бъдат третирани.

Можете да им се доверите!

Сертификати

УСЛУГАЦЕНА
Тест тренировка20 лв.
Единична тренировка49 лв.
4 тренировки / за един месец190 лв.
8 тренировки / за два месеца339 лв.
16 тренировки / за три месеца629 лв.
24 тренировки / за четири месеца859 лв.
  • Пропусната или отменена тренировка по-малко от 24 часа от резервацията, се отнема от закупения пакет.
  • Пакетите с тренировки са с фиксиран период.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!