ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ:
УЕЛНЕС ТЕРАПИИ

уелнес терапии

„Ботокс лайк” терапия с филъри Corrective
CORRECTIVE
е неинвазивно решение за всички проблеми свързани с процесите на стареене, а именно загубата на обем и плътност на кожата, отпускане, мимически и дълбоки бръчки. Новата терапия съчетава най-успешните методи за неинвазивно третиране на засегнатите от процесите на стареене участъци, а именно ПИЛИНГ (изглаждане на повърхността на кожата и подобряване на нейната структура), ИЗПЪЛВАНЕ (филър действие на местата с видими бръчки) и СТЯГАНЕ (повишаване на плътността на кожата и нейния тургор). И така се постига подобряване състоянието на мимически и дълбоки бръчки, възвръща се плътността на кожата, оставя кожата подхранена и хидратирана.
Активни съставки: 3 пептида изпълващи и отпускащи контракциите на мускулите пептиди, лиофилизирана хиалуронова киселина.

Ronique Corrective

Луксозна процедура Timeless prodigy
Луксът среща науката в най-мощната анти-ейджинг система, създавана някога! 25 високо концентрирани съставки, ефективни върху 42 000 от съществуващите човешки гени, съчетани в 3-те най-високо технологични анти-ейдж стратегии подбрани и комбинирани в едно за възвръщането на вечната и съвършена красота! Създадена посредством последно поколение мултигенна технология, TIMELESS PRODIGY е резултат от перфектното съчетание на три стратегии за обновяване на кожата: активатори на клетъчното производство, подобрители на качеството и функционалността на клетката. Ексклузивна професионална терапия: вдъхновена от най-селектираните и рафинирани ритуали. Ритуалът TIMELESS PRODIGY е истински пир на сетивата, обгърнат в деликатността на изискания лукс, който обновява и ободрява кожата и духа. Резултатът е истинско анти-ейдж изживяване, което прави кожата кадифено мека, гладка и плътна, уеднаквява цвета и придава блясък на лицето.

Енергизираща анти-ейджинг грижа за мъже Skeyndor Men
Терапия само за мъже, която доставя всичко необходимо на зрялата мъжка кожа. Съчетание от пречистващи техники и два вида масаж с анти-ейдж и лифтинг действие. Възстановява защитните сили на мъжката кожа и има силно антиоксидантно действие, подхранва кожата, възвръща мекотата, блясъка и тургора на кожата.
Активни съставки: диамантен прах с ексфолиращо действие, чист кислород, титаний на прах, вода от Швейцарските глетчери.

V Zone System
Терапия, родена от научните изследвания на VM, за да промени напълно грижата за зоната на околоочния контур с незабавен ефект.
• Против бръчки
• Против подпухване
• Против тъмни кръгове
• Анти-ейдж действие
• Подхранва
• Преструктурира
• Удължава и подхранва миглите

Сертификати

УСЛУГАЦЕНА
Козметичен масаж на лице50 лв.
„Ботокс лайк” терапия с филъри Corrective140 лв.
Луксозна процедура Timeless Prodigy230 лв.
Енергизираща анти-ейджинг грижа за мъже Skeyndor Men90 лв.
Хидратираща грижа за мъже Skeyndor Men90 лв.
V ZONE околоочна антиейдж терапия85 лв.

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!