АПАРАТНИ ПРОЦЕДУРИ: МЕЗОТЕРАПИЯ

Процедури

MESOBOOST – неинвазивна мезотерапия от ново поколение – връщане на времето

Безиглената мезотерапия, е неинвазивна процедура от ново поколение, предназначена да подобри външния вид на кожата. В основата си този нов метод представлява въвеждане на активни съставки в дълбоките слоеве на епидермиса на кожата без използване на игли, а посредством електрическо поле, което временно “отваря” канали в клетъчните мембрани, като по този начин позволява по-доброто и лесно пропускане и абсорбиране на всички активни вещества в клетките на дермата.

Вероника, козметологът на RONIQUE казва за Mesoboost: „Това е устройство за двойно неинвазивно проникване. Комбинира мезо-чип технология (освобождаваща активни съставки) с технология за електропорация (чрез използване на електрически импулси), с цел оптимизиране на скоростта на абсорбиране на активните съставки от кожата. Двойната сила на Mesoboost запазва целостта и стерилността на активните съставки, които въвеждаме, за максимална ефективност на процедурата. Това е нещо наистина ефективно, което искаме да предложим на своите клиенти“.

Ето някои ключови характеристики, които се явяват и предимства на мезотерапията с Mesoboost:

 • Безболезненост на процедурата – поради факта, че не се използват игли, процедурата е по-малко болезнена и няма риск от наранявания или последващи инфекции.
 • Тази процедура подпомага лечението на различни, често срещани кожни проблеми – от акне и целулит до стареене на кожата.
 • Тъй като това е неинвазивна процедура, възстановителният период след нея е минимален.

Въздействие:

 • Оставя кожата хидратирана и изцяло освежена;
 • Подобрява еластичността и тургура й;
 • Извършва ефективно лечение на целулит и отстраняване на мазни депа, забележете – почти безболезнено;
 • Води до редуциране на бръчки и фини линии с чудесен анти-ейдж ефект – стягане, хидратация, лифтинг, оформяне на контура, заличаване на възрастовите петна, уплътняване на кожата 😊.

Какво съдържат прилаганите продукти в безиглената мезотерапия MESOBOOST?

 1. „Подмладяващ комплекс“ – анти-ейдж разтвор за лице, подходящ за изглаждане на линии и бръчки, при загубила обем и хидратация кожа.

Той представлява ултраконцентриран разтвор с мощно действие против стареене, чиято основна съставка – Патентован HLG нанополимер, прониква в дълбочина, като умножава ефективността на лечението.

Съдържа още:

 • ниацинамид, който притежава изглаждащо бръчките и депигментиращо действие, стимулиращо синтеза на колаген, с овлажняващо и подобряващо текстурата на кожата въздействие.
 • байкалин – клетъчен реактиватор/регенератор. Действа като забавя стареенето на клетките на дермата, намалява признаците на сухота и подобрява структурата, еластичността и стегнатостта на кожата.
 • палмитоил пентапептид-4 – пептид, който изглажда и подмладява лицето, като значително намалява дълбочината на статичните и динамични бръчки.
 • галактоманани – Той притежава действие, подобно на ретинол. Съставката против стареене ефективно се бори с бръчките и преждевременното стареене.
 1. Лифтинг комплекс за безиглена мезотерапия.

Подходящ за отпусната кожа, загубила еластичност, обем и гъвкавост.

Какво съдържа?

Диметиламиноетанол – Активна съставка с силно стягащо, антиоксидантно и анти-ейдж действие, с незабавен, дълготраен лифтинг ефект, който подобрява тургура и еластичността на кожата.

Ацетил тетрапептид-2 – Биотехнологичен пептид, който влияещ на синтеза на колаген и еластин, осигуряващ повдигащ и изравняващ ефект върху кожата.

Азиатска центела – Повишава синтеза на колаген и стимулира дермалния метаболизъм. Притежава възобновяващ епителната тъкан и вазопротективен ефект.

Глюкозаминогликани – подобряват структурата на кожата и насърчават регенерацията на дермалната тъкан. Тези съставки са мощни овлажнители и имат функцията на дермален пълнител.

Органичен силиций с анти-ейдж и стягащ ефект. Стимулира еластиновите и колагеновите влакна.

Целият този коктейл осигурява еластична, гладка и младежки стегната кожа.

Сияйна и видимо подмладена кожа с Mesoboost терапията на RONIQUE още след първата процедура!

Сертификати

УСЛУГАЦЕНА
Mesoboost – Lift complex180 лв.
Mesoboost – Rejuvenating complex180 лв.

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!