ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ: КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ

ПРОЦЕДУРИ

HydraCool Plus е многофункционална професионална система, която разполага с четири различни технологии за осигуряване на разнообразни индивидуални процедури за грижа за кожата.
Четирите технологии са:

  • AquaB – Технологията AquaB използва комбинация от вакуумно засмукване, спираловидни вихрови движения и концентрирани разтвори за дълбоко почистване, ексфолиране, повдигане и хидратиране на кожата, което води до свеж, младежки вид. Накрайникът за лечение на AquaB е специално проектиран, за да позволи оптимално почистване и ексфолиране на кожата, тя също така дава възможност на на продуктите да проникнат по-дълбоко в кожата за по-дълготрайни резултати.
  • VibroX – VibroX технологията използва комбинация от вибрация, червена LED светлина, CO2 микродермабразио и специално формулирани гелове за стимулиране на оксигенацията под повърхността на кожата. Дръжката и накрайникът, използвани при VibroX терапия, излъчват специфична вибрационна честота и амплитуда, което в комбинация с останалите елементи създава безброй CO2 мехурчета по повърхността на кожата. Тъй като мехурчетата проникват по-дълбоко в кожата, те задействат ефекта на Бор, който освобождава кислород в кръвта, спомагайки за енергизиране на кожните клетки. VibroX терапията ексфолира, оксигенира, хидратира и подхрани кожата едновременно, подмладявайки я отвътре навън.
  • Collagen+ – Collagen+ технологията използва радиочестота (RF) за загряване на колагена, който се намира под външния слой на кожата. Колагенът е отговорен за поддържането на контура и еластичността на кожата и чрез равномерно нагряване на колагена между 37-41°C стимулира съществуващия колаген и насърчава производството на нов колаген, което подобрява плътността и твърдостта на кожата. Collagen+ използва многополюсен RF, за да проникне в различни нива на кожата и да осигури по- равномерен резултат. Collagen + може да се използва за терапия на лицето, очите, шията, деколтето и ръцете.
  • UltraB – UltraB използва ултразвукови вълни за микро-загряване на кожата под повърхността, което насърчава подобреното кръвообращение и повишената пропускливост на външния слой на кожата. В същото време ултразвуковите вълни разграждат молекулната структура на разтворите, използвани по време на лечението, позволявайки на техните активни съставки да проникнат по-дълбоко в кожата.

HydraCool Plus е безопасна и ефективна професионална система от висок клас, подходяща за третеране на пигментация, бръчки и фини линии, сухота, разширени пори.

 

Aqua B – Водно дермабразио – Хидратация и подхранване.
Aqua B + Vibro X Bright – срещу пигментация.
Aqua B + Vibro X Fresh – намаляване на бръчките, ревитализиране и стягане.
Aqua B + Collagen + Лифтинг и изглаждане.
Aqua B + Ultra B – околоочен контур.
Aqua B + Vibro X + Ultra B + шия и деколте.
Aqua B + Ultra B + Collagen + Ревитализация за ръце.
HydraCool + 4 технологии – подмладяваща терапия.

Ronique HCool
Ronique HydraCool

Бустерни коктейли за интензивна стимулация на кожата с 95 % чист кислород от DermaOxy

RONIQUE избра за своите нови процедури – кислородна терапия за лице и скалп с 95% чист кислород. Посредством въздействието на кислороден апарат от DermaOxy, синергично допълнен от специфични бустери, съдържащи хиалуронова киселина, есенциални витамини, пептиди, тази процедура предизвиква незабавен лифтинг ефект и води до изглаждане на фините линии и бръчките.

Защо RONIQUE препоръчва DermaOxy терапията?

Използваните натурални съставки стимулират по естествен начин кожата и регенеративните процеси в нея и производството на колаген и еластин.

  • Без инжекционни и хирургични процедури се постига бърз анти-ейдж ефект.
  • Само след 20 минути резултата е видим, дори в зоната на околоочния контур.
  • Лицето запазва естествените мимики и изражение, а изглежда и се усеща видимо подмладено.

Какво представлява кислородната терапия?

Анти-ейдж кислородната концепция е терапия, с помощта на специално селектираните съставки от натурален произход допринасят за високата ефективност на тази терапевтична процедура с незабавен озаряващ ефект.

Тя цели съхраняване на здравето, хидратацията и подобряване на структурата на кожата по естествен начин, като терапията само подпомага естествените регенеративни процеси. Това е един ефективен и безопасен анти-ейдж метод с ботокс ефект, но без болезненото инжектиране.

Derma-OXY-900x1000

Ето как работи:

Оксигениращата терапия използва силата на чистия кислород, като под високо налягане и вакуум се въвеждат ценните субстанции дълбоко в дермата, където активно противодействат на последствията от процеса на стареене.

Тъй като кожата е устойчива на екзогенни субстанции, което не дава възможност на козметичните продукти да проникнат в дълбочинните структури, кислородния апарат предоставя необходимата външна намеса за усвояване  на активните съставки от серумите на DermaOxy чрез силата на чистия кислород.

Процедурата способства за дълбочинна хидратация и стимулира клетъчното обновяване.  Посредством високото налягане на кислорода  бустерните коктейли се въвеждат в дермиса и усилват силата и ефективността си.

След вливането на активните съставки се прилага кислороден масаж, който впръсква 95% чист кислород. Тази висока концентрация активира компонентите на серумите и анти-ейдж ефекта е моментално забележим.

Това е причината за високата ефективност на тази терапия.

Сертификати

УСЛУГАЦЕНА
HydraCool – Хидратация и подхранване90 лв.
HydraCool – Лифтинг и изглаждане120 лв.
HydraCool – Околоочен контур60 лв.
HydraCool – Пигментация, бръчки, стягане140 лв.
HydraCool+ 4 технологии – подмладяваща терапия180 лв.
DermaOxy – Кислородна терапия – Скалп110 лв.
DermaOxy – Кислородна терапия – Лице и шия110 лв.
DermaOxy – Кислородна терапия – Лице, шия и деколте140 лв.

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!