АПАРАТНИ ПРОЦЕДУРИ:
IPL Терапия

Фотоподмладяване

ANTHÉLIA® – За резултати без компромис с най-модерната IPL технология в света!
IPL (или интензивна импулсна светлина) фото подмладяване е наш верен помощник в борбата със стареенето и кожните несъвършенства като разширени пори, пигментации, съдови лезии, фини бръчки, отпусната и повяхнала кожа.
С помощта на IPL технологията процедурата фото подмладяване включва термичен процес само в средната и горната част на дермата, докато епидермисът е пощаден, за да се намали ефекта на фото увреждане /стареене, причинено от излагането на слънце/. Този термичен процес предизвиква и лека възпалителна реакция, която е последвана от активиране и развитие на фибробласти, които отделят неоколаген, осигурявайки регенерация на дермата с подобряване на колагеновия тонус, структурата и еластичността ѝ.

Ето някои от ключовите предимства на IPL фотоподмладяването с  Anthélia®:

 1. Способността да се намалят пигментационни проблеми: IPL може да помогне за избелване на тъмни петна, слънчеви белези и пигментационни неравности по кожата, като ефективно се насочва към излишния меланин в тези области.
 2. Намаляване на фините линии и бръчки: Светлинната енергия стимулира производството на колаген и еластин, което води до подобряване на еластичността на кожата и намаляване на видимостта на фините линии и бръчки.
 3. Подобряване на текстурата на кожата: IPL подпомага регенерацията на кожните клетки и подобрява текстурата на кожата, като я прави по-гладка и равномерна.
 4. Безопасност и малко или никакво време за възстановяване: Тъй като IPL не изисква инвазивни процедури, пациентите обикновено могат да се върнат към нормалните си дейности веднага след сесията. Въпреки това, е възможно да се появят леки зачервявания или пухкавост, които обикновено отминават бързо.
 5. Съвместимост с различни типове кожа: IPL е обикновено подходящ за различни типове кожа и тонус, като се насочва към конкретни проблемни зони.

 

Терапия за лечение на розацея, зачервяване, капиляри и ангиоми:
Целта на процедурата по третирането им с Anthélia® е целенасоченото разрушаване на капилярните кръвоносни съдове, които са се разширили по размер и брой в случай на телеангиектазия, розацея и червени петна по повърхността на кожата.

Ето и някои от ефектите от терапията:

 • Спадане на зачервяванията: Светлинната енергия на IPL се абсорбира от кръвта в капилярите и разсейва този проблематичен кръвен поток. Този процес допринася за намаляване на зачервяванията и подобряване на общия тон на кожата.
 • Смаляване на видимите капиляри: IPL терапията насочва светлинна енергия към телангиектазии, които се пропускат и унищожават, което допринася за намаляване на видимостта на капилярите и подобряване на естетиката на кожата.
 • Намаляване на възпалението: IPL може да има и антиинфламаторен ефект, който помага за управлението на възпалението, характерно за розацеа.
 • Подобряване на общия вид на кожата: Стимулирането на производството на колаген също играе роля в подобряването на текстурата и тонуса на кожата.

Терапия за пигментации:
Пигментация на кожата е процес, който включва образуването и разпределението на цветни частици, наречени пигменти, в епидермиса на кожата. Тези пигменти са отговорни за цвета на кожата и играят важна роля във външния й вид. Въпреки този естествен процес, пигментационните проблеми могат да възникнат поради различни фактори. IPL фототерапията на пигментни петна с Anthélia® се основава на принципа на селективна фототермолиза, където светлинната енергия се насочва към тъмния пигмент в кожата, като например меланина в хиперпигментирани зони. Процедурата използва различни дължини на светлинните вълни, които се адаптират специално към целевите области, като едновременно с това запазват околните здрави тъкани. 
Прилагането на IPL за лечение на тъмни петна има за цел прецизно насочване на светлинната енергия върху областите с излишен пигмент. Тази енергия се абсорбира от меланина, като генерира топлина и стимулира постепенното й разграждане. С течение на времето, след повече от една сесия, тъмните петна се избледняват, а кожата придобива по-равномерен цвят.

Терапия за лечение на акне:
Процедурата за лечение на акне с Anthélia® използва светлинна енергия, която е абсорбирана от порите на кожата и от фоликулите на косъма. Този процес има няколко благоприятни ефекти:

 • Унищожаване на бактериите: Светлинната енергия, която достига кожата, има светкавичен ефект, който убива бактериите, причиняващи акне. Това помага да се намалят възпалението и развитието на ново акне.
 • Редуциране на производството на мазнини: IPL терапията може да намали дейността на себумните жлези. Това е важно за контролиране на омазняването на кожата и предотвратяване на нови пъпки.
 • Намаляване на възпалението: Светлината притежава антиинфламаторни свойства, които помагат да се намали възпалението в засегнатите областите. Това може да доведе до по-бързо заздравяване на кожата.
 • Стимулиране на регенерацията на кожата: IPL терапията стимулира производството на колаген и еластин в кожата, което помага за подобряване на текстурата й.

Сертификати

УСЛУГАЦЕНА
Anthélia – Фотоподмладяване лице400 лв.
Anthélia – Фотоподмладяване шия и деколте350 лв.
Anthélia – Фотоподмладяване лице и шия450 лв.
Anthélia – Фотоподмладяване лице, шия и деколте550 лв.
Anthélia – Терапия за лечение на акне100 лв.
Anthélia – Терапия за лечение на розацея200 лв.
Anthélia – Терапия за пигментации 1-2 петна50 лв.
Anthélia – Терапия за пигментации 3-5 петна100 лв.
Anthélia – Терапия за пигментации лице300 лв.
Anthélia – Терапия за пигментации бузи200 лв.
Anthélia – Терапия за пигментации, лице и рамене500 лв.
Anthélia – Терапия за пигментации ръце150 лв.
Anthélia – Терапия на съдова звезда 3-5 зони200 лв.

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!