МАСАЖИ

Видове масажи, които предлагаме

Класически масаж

Класическият масаж има благоприятен ефект като премахва натрупаната умора върху цялото тяло от заседналия начин на живот, както и хроничната болката в гърба и кръста. Засилва кръвообращението, подобрява лимфната система, както и дейността на нервната система. Профилактичното прилагане на класически масаж ще подобри вашето физическо и емоционални състояние,  ще предотврати повторна поява на симптомите. Използват се  следните основни масажни похвати – поглаждане, разтриване, размачкване, ударно-вибрационни похвати и пасивни движения. Към всеки основен похват се прилагат и множество допълнителни и комбинирани похвати.

massage

Дълбокотъканен масаж

От дълбока древност дълбокотъканния масаж е прилаган с лечебна цел. При него се използват различни масажни похвати, чрез които в тялото на пациента се предизвикват промени, които премахват възпалителните процеси и засилват кръвообращението и подобряват лимфата.Чрез серии от концентрирани техники масажът действа на дълбоките слоеве на мускулите и съединителната тъкан и подобрява кръвообращението. Дълбокотъканният масаж е полезен при високи нива на стрес, големи физически натоварвания и за профилактика. Този масаж e особено подходящ при: ​обща скованост на тялото, предизвикана от заседнал начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, храносмилателни проблеми, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, дископатия и дискови хернии, невралгия, главоболие и мигрена.

Релаксиращ масаж

Релаксиращият масаж има за цел да помогне на всеки един от Вас, който след края на работния ден  се чувства: преуморен, изтощен и усеща дискомфорт в цялото тяло, което е съчетано с болки в гърба или цялото тяло. Релаксиращият масаж има силно изразен лечебен ефект, подобрява кръвообращението, засилва лимфообръщението, намалява напрежението и болките  в болезнените области. Действието на масажа ще презареди вашите сили като премахне умората от ежедневието и чувството на болезненост на гърба, следствие от грешна стойка на работното място. Ефекта от масажа се засилва с всеки изминал път.

Целта на антицелулитния масаж е да въздейства върху целулита като го “разбие” и да съдейства за по-бързото му дрениране и отстраняване. Важно правило е целулита да бъде обработван навреме и правилно, защото в противен случай той може да се разпространи и по други телесни части. Антицелулитният масаж е подходящ както за мек, така и за твърд и за отточен целулит, при който се прилагат специални техники.

Антицелулитен масаж

Една от най-търсените масажни техники, особено от дамите, е антицелулитният масаж. Чрез него се въздейства най-вече върху третия слой на кожата – хиподермата, който лежи под епидермата и дермата и се състои от мастни клетки. С напредването на възрастта, при нерационално хранене, хормонална или генетична обусловеност, мастните клетки в хиподермалния слой могат да се струпат в “островчета” и да образуват целулит.

Сертификати

УСЛУГАЦЕНА
Дълбокотъканен масаж100 лв.
Класически масаж80 лв.
Релаксиращ масаж80 лв.
Антицелулитен масаж65 лв.

Екип от специалисти

При избора на екип избрахме само доказани специалисти във всяка област от услугите, които предлагаме.

Работата

Събирайки екипа, избрахме хората не само по дипломи и доказан опит, но и хора, които обичат работата си.

Сигурност

Защото държим на Вас и Вашето здраве, осигуряваме редовна дезинфекция на помещенията и уредите.

error: Content is protected !!